Comenzi: 0744-569-069 comanda@hydromax.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Detalii Program Cumparaturi cu Incredere

Organizator: SC Prime Advertising SRL

Afisare: www.hydromax.ro

Cuvinte cheie: incredere, garantie, opinie, marturii, cupon reducere, siguranta, livrare, eco-friendly, plata online

La 5 August 2013 SC Prime Advertising SRL lanseaza programul Cumparaturi cu Incredere. In acest sens, firma, care detine peste 50 de site-uri online, a demarat procedurile pentru a oferi clientilor un grad mai mare de incredere in plasarea comenzilor online pe site-urile membre ale Grupului Prime Advertising. Printre aceste actiuni se numara:

- Posibilitatea de a adauga si citi opinii/marturii pe site-urile membre ale grupului Prime Advertising. Fiecare client care isi exprima opinia primeste un cupon de reducere in valoare de 10 LEI care poate fi utilizat la urmatoarea comanda.

„Ne dorim sa facem multumit fiecare client al magazinelor online detinute de SC Prime Advertising SRL. Pentru ca noi sa realizam acest lucru, acordam o mare importanta opiniilor dumneavoastra. Evaluand un produs – in mod anonim sau personalizat – nu numai ca ne veti ajuta pe noi sa ne imbunatatim serviciile, dar puteti ajuta si o alta persoana sa se decida asupra unui produs.

Prin urmare, nu ezitati si completati formularul pentru opinii!

Va multumim anticipat!”

- Oferirea Gratuita a serviciului ce implica Deschiderea coletului la livrare – la solicitarea clientului. In acest fel clientul se asigura ca a primit ceea ce a comandat si continutul coletului nu este deteriorat.

Deschiderea coletului la livrare

- Toate produsele beneficiaza de o garantie de minim 30 de zile.

„Garantia nu reprezinta la noi doar un simplu cuvant. Garantia e ceea ce il face pe client fericit si il indeamna sa cumpere, e ceea ce ne diferentiaza de altii. Pe langa definirea clasica a Garantiei, SC Prime Advertising SRL va ofera Garantia celui mai Mic Pret si Garantia Calitatii.

La noi toti clientii trebuie sa fie fericiti si multumiti de calitatea produselor primite si de pretul pe care l-a platit”

- Transmiterea in format electronic a facturii – la solicitarea clientului. Aceasta actiune este in concordanta si cu politica ECO a firmei, prin economisirea utilizarii hartiei.

Factura in format electronic

- Implementarea optiunii de plata cu cardul prin intermediul Formularului Securizat PayU, fara taxe sau comisioane in plus fata de valoarea comenzii – optiunea este activa pe trei dintre site-urile Grupului. Aceste site-uri reunesc toate gamele de produse comercializate in cadrul Grupului.

Plata online

Campania se desfasoara in cadrul retelei de site-uri membre ale Grupului Prime Advertising

Detalii la 0744.569.069

CONTINUA
Catalog
Nu aveți nici un produs în coș