Comenzi: 0744-569-069 comanda@hydromax.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Ce este Bathmate?

Bathmate este un dispozitiv revolutionar pentru sanatatea penisului dumneavoastra, si aici ne referim la: marirea penisului in lungime si in grosime si imbunatatirea erectiilor. O folosire regulata a pompei Bathmate mentine penisul sanatos, oferindu-va astfel erectii puternice, un control bun al ejacularii si o crestere a placerii sexuale.

Chiar daca acest produs poate fi folosit in aer, cele mai bune rezultate pentru a obtine o marire de penis le veti obtine daca utilizati aceasta pompa in apa, atunci cand faceti baie sau la dus.

Puterea acestei pompe vine din designul special conceput de ingineri care inteleg mecanismul vacuum-ului aplicat penisului.

Pompele traditionale pe baza de aer exista de mult timp pe piata si oricine, cu un atelier de lucru, isi poate aplica o pompa de plastic tubulara si astfel, isi poate crea vid in jurul penisului. Aproape toate pompele pe baza de aer sunt ieftine, chiar daca unele sunt produse de calitate și sunt chiar folosite in spitale pentru a trata diverse disfunctii, cum ar fi disfunctia erectila.
BATHMATE
Care este diferenta dintre pompele pe baza de apa si cele pe baza de aer?

Aerul este spongios si compresibil, ceea ce inseamna ca daca veti crea un vid in interiorul unui tub cu aer, aerul care ramane pur si simplu se raspandeste mai putin in interiorul tubului. Ceea ce inseamna ca penisul poate creste inegal, creand o posibila bombare si indoire a penisului. Apa, pe cealalta parte, este incompresibila, asadar, cand apa este pompata in penis printr-o pompa, ea nu se poate intinde pentru a umple golul, ceea ce inseamna ca penisul trebuie sa se extinda pentru a umple volumul de apa eliminata. Deoarece apa este incompresibila, aceasta face o perna solida in jurul penisului, pentru a permite extinderea uniforma, fara indoire sau bombat.

Acesta este motivul pentru care atunci cand se utilizeaza apa in pompele de vid este mult mai bine decat atunci cand se utilizeaza aerul.
CONTINUA
Catalog
Nu aveți nici un produs în coș